LA NOSTRA PROPOSTA

Germania Nacional Catalana som una nova organització política nacionalista. No formem part d’aquest procés antinacional que en diuen d’«independència», tot i que som conscients que ha generat i genera il·lusió entre una part important de la nostra societat. En aquest sentit no ens hi oposarem però tampoc renunciem a denunciar allò que creiem oportú, en defensa dels interessos del poble català. 

Per múltiples evidències considerem que aquest procés és una farsa dels regionalistes espanyols i que està abocat al fracàs. Per això no tenim res a fer-hi. Cal mirar més enllà i no deixar que mori el nacionalisme català, que és el que intenten els regionalistes. Hem d’estar preparats perquè quan tot això acabi els patriotes d’aquest país tinguin una referència. 

Volem ser l’eina i l’expressió del nacionalisme català històric i més madur, sense tacticismes ni renúncies. Per això tampoc volem entrar en electoralismes i menys dins dels sistemes espanyol i francès.

La nostra proposta per avançar cap a una Catalunya catalana, unificada i independent passa per construir els fonaments d’un estat català al marge de les estructures espanyoles i franceses. És evident que això comporta xocs amb els estats que ens colonitzen, però sense enfrontament, acceptant els instruments colonials dels estats espanyol i francès, no serem independents.

Cal que ens agermanem des d’ara mateix tots els que estimem Catalunya i el seu poble i que comencem a establir aquests fonaments en tots els àmbits, però especialment en aquells sobre els quals se sostenten tots els estats: la força militar i la ideologia. Per la tasca ideològica comptem amb un autèntic bagatge que en molts casos quasi caldrà ressuscitar de les cendres de la guerra i una dictadura militar. Pel que fa a la força militar, només les masses dirigides adequadament poden substituir la manca d’unes estructures evidentment prohibides pels estats que ens volen destruir. La presa del carrer, l’ocupació de zones estratègiques, etc., per part de les masses desarmades es poden convertir en l’arma definitiva que cap estat convencional podrà aturar: la revolta del poble, la Germania, l’enderrocament dels espletadors del poble. Tota nació ha de revolucionar-se cíclicament si no vol desaparèixer. A la base de tota nació hi ha sempre una revolució. On? Quan? Com? Respondre aquestes qüestions, amb fets, és la nostra tasca.