Portada
Campanyes Documents Articles contacte@germania.cat Agermana't
Portada: Darrers articles Darrers document
Campanyes Documents: Manifestos Comunicats Anàlisis Declaracions Articles: Notícies Opinió

21 de gener de 2016

DECLARACIÓ. DECLARACIÓ DE GRANOLLERS

14.07.2015

 

Concentració davant la paeria a Lleida

 

Aquesta tarda vespre, ha tingut lloc a la plaça de la Paeria de Lleida una protesta contra el pacte entre PSOE i Ciudadanos que entre altres mesures igualment retrògades inclou la modificació del reglament d’usos lingüístics per a imposar la castellanització de la institució.

 

Durant la protesta d’unes tres mil persones, s’han sentit crits acusant l’alcalde Àngel Ros, artífex del pacte, de botifler i demanant-ne la dimissió. Els concentrats han cridat diverses vegades en favor de la independència de Catalunya i han reclamat la retirada de la bandera espanyola. Justament un dels punts del pacte entre els dos partits espanyols té per objectiu prohibir l’exhibició de símbols com l’estelada, mentre una bandera que representa violència i repressió oneja impunement a l’edifici de la Paeria.

 

Justament avui la primera tinenta d’alcalde, Montse Mínguez, ha publicat un article al diari El Segre on apunta que simplement l’acord amb Ciudadanos ha recollit formalment allò que ja era una realitat des de fa temps.